PAPARAZZI

Olemme valinneet teidät apuun tulenarkaan operaatioon, jonka avulla voimme säilyttää maailmassa sovun. Olemme seuranneet pääepäiltyämme jo pitkään ja tiedämme hänestä jonkin verran, mutta emme vielä ole saaneet selville hänen oikeaa nimeään tai sitä, kuka hän todellisuudessa on.

Tarvitsemme kipeästi apuanne!

Epäilemme Paparazzin tekevän identiteettivarkauksia, joiden avulla hän pystyy soluttautumaan mihin tahansa yhteisöön ja samaan arvokasta sisäpiirin tietoa. Näiden tietojen avulla uskomme hänen tehtailevan roskauutisia, jotka valtavirtaan päätyessään aiheuttaisivat laajamittaisia ja kivuliaita skandaaleja ympäri maailmaa. Meillä on kertynyt tähän mennessä vahvaa näyttöä siitä, että suuri osa maailman viimeaikaisista skandaaleista on lähtöisin hänen ”paljastuksistaan”.

Tehtävänne

Teidän tehtävänänne on tutkia hänen asuntoaan ja löytää hänen tehtailemansa roskauutiset, ennen kuin hän palaa kotiin työtehtävistä. Teillä on ainoastaan 60 minuuttia aikaa hänen asuntonsa tutkimiseen. Mikäli ette ehdi löytämään näitä raskauttavia todisteita 60 minuutin aikana, on etsintä laiton, emmekä ota vastuuta turvallisuudestanne tai tästä tehtävästä. Muistakaa, että vastassanne on todennäköisesti huippuvaarallinen yksilö, joka on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen tehtävänsä päätökseen.

VARAA AIKA PAPARAZZI-HUONEESEEN!

Varaa aika